Platser
Smugglar ön Hostias

Den lilla ön Hostias är en byteshamn för smugglare och där av vet inte många om den, ön går att finna i den varmare delen av världen men bara erfarna smugglare vet exakt vart. Den lilla ön består av en stor platt strand och massor av skog som växer upp över en sluttning som avslutas av ett högt fall med förrädiska klippor, handeln håller till i skogsranden för allas trevnad och säkerhet.

De som varit där känner till alla underbara drycker, kryddor och tyger som går att finna på platsen. Folk från hela världen går att möta och man kan gå i timmar bara för att njuta av alla underbara dofter. När man bytit och njutit klart så fins det inga värdshus eller krogar men små hammockar är uppbundna mellan träd så där går det utan problem att sova för den som tröttnat på skeppet. Många sover dock inte utan dricker upp sina nyinförskaffade, exotiska drycker i den svala natten.

Men ack den som beger sig för långt in i skogen! Det sägs finnas en grupp religiösa som håller till i mörkret och de modiga utomstående som vågat sig in i den mörka skogen har allt för ofta försvunnit men de som överlevt och vågat trotsat mörkret har talat om offer, förtäring av blod och eld. Eld som inte skadar den värdige. Andedyrkare kort och gott. Historier säger att de har sådan nära kontakt med demoner att de knappt har någon själ kvar, de skadas inte av eld och kan på kommando framkalla demonisk eld ur sina händer. De lurar till sig ovärdiga människor att offra och tömma på blod, blod som förtärs under riter till de mest fasansfulla av andarnas sort. Om så verkligen är fallet är det få som vågat försöka tagit reda på...

© 2016 Larp Lab Imagination AB